Ia cu tine camera foto, un partener indispensabil în călătorie!

Veţi învăţa: diferite tehnici de fotografiere într-o varietate de genuri, cel mai dorit fotograf de călătorie.

Veți avea nevoie de: un aparat de fotografiat digital, un calculator cu acces la Internet și de o dorință de a face fotografii deosebite.

  • 7 online classes
  • 38 creative tasks
  • Unlimited material access
  • Personal tutor
  • Complexity level Course for beginners
Imagini bune poatt face orice aparat de fotografiat, indiferent de tipul, marimea si costul lui. Dar, dorinţele de a avea echipamente în călătorie sunt încă acolo iar în această lecție vom învăța despre ele.
Lesson 2: Condițiile climaterice în timpul fotografierii 6 homework assignments
În această lecție veți învăța cum să obțineți poze interesante, în orice vreme.
Lesson 3: Peisajul în călătorie 6 homework assignments
Mergând într-o excursie, suntem în căutarea unui loc magic care ne poate inspira. Dar, pentru a transmite frumusețea peisajului și starea de spirit fotografului nu îi va fi atât de ușor. În această lecție vom învăța câteva secrete ale fotografiei de peisaj.
Lesson 4: Fotografierea locurilor turistice și a arhitecturii 6 homework assignments
Cultura diferitelor popoare și țări se exprimă în arhitectura și arta orașelor lor. În mii de ani constructori, arhitecți și artiști au crea o imagine unică a fiecăruia dintre orașe. Cum vom capta în mod eficient eforturile în cadru, vei învăța din această lecție.
Lesson 5: Totul despre portret în călătorie 6 homework assignments
Localnicii din orașe îndepărtate nu sunt ca și noi. Ei sunt interesanți în cultura lor unică şi de neconceput fără conotații. Capacitatea de a comunica unicitatea lor, viața lor de zi cu zi ne-o vom dedica în această lecție.
Lesson 6: Fotografierea animalelor și a plantelor 4 homework assignments
Fotograful de călătorie are câteva secunde, pentru a fotografia un cadru cu flori fără precedent sau un animal. În această lecție vom învăța cum să prindem cele mai importante momente din viața florei și a faunei.
Lesson 7: Tehnici creative și secretele autorului 6 homework assignments
In fiecare zi, sute de fotografi ajung în locuri populare de vizitare, fac mii de cadre de atracții restante. Ca să iasă in evidenţă, face un cadru, care să spună un pic mai mult - nu este o sarcină ușoară. Noi vă va ajuta cu aceasta.
Course_preview
Fotografierea în călătorie
Register right now! Registration is FREE, and takes only a moment! Become the member of the Fotoshkola.net Club and get access to information about all of our courses, club discounts on photo equipment, and the opportunity to win prizes in our various contests!
Why have more than 145547 people from all over the world become our students?
Christopher
Fetherstonhaugh
Get your personal course certificate 
3students got Fotoshkola course certificate this week